Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Muottituote Group Oy:n hiomanesteenä Blaser B-Cool 9665

Muottituote Group Oy

Uuteen pyöröhiomakoneeseen Blaserin hiomanesteet

muottituote-Studer-S31-pyorohiomakone

Muottituote Group Oy vahvisti Joensuun tuotantoyksikkönsä konekantaa uudella sveitsiläisellä Studer S31 pyöröhiomakoneella, joka on suunniteltu monipuolisiin ja vaativiin tehtäviin niin yksittäiskappale- kuin sarjatuotantoon. Konevalmistajan suosituksesta koneessa käytetään Blaser B-Cool 9665 hiomanestettä, joka Edufixin toimesta toimitettiin Joensuuhun suoraan Blaserin tehtaalta Sveitsistä.

Muottituotteen tuotantopäällikkö Jaakko Havurinne oli helpottunut löydettyään yhteyden Blaser-tuotteiden Suomen jälleenmyyjään, sillä koneen toimituksen ja käyttöönoton aika oli käsillä ja hiomanesteen tarve pikainen. Joakim Pääsky Edufixiltä hoiti tilauksen ja hiomanesteen lähetyksen Joensuuhun Blaserin tehtaalta samalla kun Edufix maahantuojana sai Tampereen varastolleen valmistajalta tuotetäydennyksen. Nopea ja toimiva tilausjärjestelmä mahdollisti tuotetoimituksen asiakkaan tarpeen mukaan ja jatkoonkin on varauduttu lähitoimituksina Tampereelta, jolloin tilaukset lähtevät asiakkaalle parissa päivässä.

B-Cool 9665 on veteen sekoittuva, klooriton, matala mineraaliöljy, joka sisältää puolisynteettistä leikkausnestettä. Tämän tuotteen ominaisuuksia on erittäin hyvä leikkausteho, joka mahdollistaa korkean tuottavuuden ja pitkän työkalun käyttöiän. Hyötyjä ovat myös alhainen vaahtoaminen suurissakin leikkausnopeuksissa, hyvä emulsiovakaus, alhainen kulutus ja erinomainen korroosiosuoja, joka suojaa koneen osia jo pienillä pitoisuuksilla.Tuote ei sisällä klooria (ilman aktiivista kloorattujen EP-lisäaineiden lisäämistä), raskasmetalleja, booria, silikonia, nitrosamiinia tai glykolieetteriä. (Lisätiedot ja käyttöturvatiedotteet Joakim Pääsky, Edufix Oy)

Muottituote on merkittävä muoviosien ruiskuvaluun erikoistunut yritys, joka hallitsee koko muovituotteen valmistuskaaren asiakkaan ideasta ja tuotekehityksestä tuotantoon asti. Huolellisesti suunnitellut muotit toimivat aina teknisesti vaaditulla tavalla ja vastaavat asiakkaan tarpeita. Muottituotteen strategiana on ruiskuvalumuottien valmistamisen lisäksi kasvaa myös ruiskuvalettujen muoviosien valmistajana.

Muottituotteen konekanta sisältää yli 30 ruiskuvalukonetta kokoluokassa 20-1000 tn ja Raumalla tuotanto toimii lähes 3 000 m²:n yhtenäisissä tehdastiloissa. Toinen tuotantoyksikkö sijaitsee Joensuussa. Uusin konehankinta Struder S31 pyöröhiomakone vahvistaa Joensuun tuotantokapasiteettia.

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP