Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Vaativankin asiakkaan työstönestevalmistaja

Blaser Swisslube

Blaserin lastuamisnesteet on kehitetty monelle eri teollisuussektorille

Eri teollisuusaloilla materiaalit, työstötavat ja laatukriteerit vaihtelevat ja tämä asettaa moninaisia vaatimuksia myös lastuamisnesteille.

Jokaisen asiakkaan tilanne on erilainen. Blaserin edustaja on alusta saakka mukana työstönesteen valinnassa ja käytössä. Tarkan analyysin avulla selvitämme asiakkaan yksilölliset vaatimukset työstönesteelle ja räätälöimme oikeat tuotteet kohteeseen. Blaser -asiantuntija on mukana prosessissa alusta saakka ja tavoitteena on luoda kehittyvä, pitkäaikainen asiakassuhde joka pyrkii asiakkaan tuotannon jatkuvaan tehostamiseen.

Tutkimus- ja kehitystyötä

Tuotteidemme takeina ovat tutkimus- ja kehitystyön ammattilaiset sekä huippuluokan laboratatiotiloja hyödyntävä asiakaspalvelu.

Lue lisää kehitystyöstämme

Yksi Blaser -laboratorion innovaatioista on DNA-analyysi – ainutlaatuinen ratkaisu, joka mahdollistaa metallintyöstönesteiden bakteerianalyysin muutamien tuntien sisällä.

 

Blaser Swisslubella on käytössään uusimmilla CNC-koneilla varustettu oma teknologiakeskus, jossa yli 70 asiantuntijaa kehittää koko ajan entistä parempia ratkaisuja. Teknologiakeskuksessa kehitystyön alla olevia tuotteitamme testataan uusimmissa koneissa varmistaaksemme, että työstönesteemme ovat täysin valmiita markkinoille.

 

Projektiyhteistyö asiakkaidemme ja teollisuuskumppaniemme kanssa antaa meille arvokasta tietoa tulevia kehitystöitä varten.

Blaser Swisslube historia

Blaser Swisslube on vahva perheyritys, jonka historia ulottuu kahdeksan vuosikymmenen taakse. Jo kolmen sukupolven ajan Blaserin yrityskulttuuri on pohjautunut kestävään johtajuuteen, ensiluokkaisiin tuotteisiin ja perhearvoihin.

Blaser Swisslube on perustettu vuonna 1936 pienessä sveitsiläisessä kaupungissa nimeltä Hasle-Rüegsau. Perustaja Willy Blaser aloitti vuonna 1936 kehittämällä ”Blaha-Glanz” kenkävahan, jonka avulla farmareiden kengät kestivät vettä. Ensimmäisenä firman ”autona” toimi Sveitsin armeijan vanha polkupyörä, johon oli lisätty peräkärry kenkävahalle.

 • 1942
  Ensimmäinen laajennus, tilat toimivat nykyään koulutustiloina ja kahvilana.
 • 1947
  Ensimmäinen kemikaalilaboratorio ja kemikaalispesialisti
 • 1952
  Laboratorion konstruktio puusepänpajan ja autotallin liittämisellä
 • 1955-
  Tuotanto- ja toimitilojen laajennus 1955-1975
 • 1973
  Willyn vanhin poika Peter tulee mukaan toimintaan
 • 1974
  Lastuamisnesteiden markkinointi metalliteollisuuteen ja maailmanlaajuinen myyntiverkosto
 • 1981
  Ensimmäinen tytäryhtiö, joka valmisti omat tuotteet USA:han
 • 2010
  Peter Blaserin poika Marc Blaser siirtyy yrityksen johtoon

Paljon hyviä ominaisuuksia

Oikein valittu lastuamisneste metallintyöstöön parantaa mm. koneistuslaatua jolloin uudelleen työstettävien kappaleiden määrä on pienempi, mikä on eduksi sarjatuotannossa ja työstössä, joissa on pitkä työkiertoaika. Pidempi työkalujen käyttöikä, vähentyneet/lyhentyneet koneiden seisokkiajat, nopeammat työkalujen syötöt ja paremmat työstöarvot lisäävät kaikki osaltaan tuottavuutta ja näin tuovat säästöä kustannuksiin. Hyvien huuhteluominaisuuksien ansiosta lastuamisnestettä menee vähemmän hukkaan lastujen mukana, mikä tarkoittaa, että nestettä tarvitsee lisätä harvemmin.

Suomen jälleenmyynti

Blaser tuotteet saat Edufixiltä

Sveitsiläisen Blaser Swissluben lastuamis- ja hiontanesteet sekä lastuamis- ja hiontaöljyt Edufixiltä! Blaserin laajasta ja korkealuokkaisesta valikoimasta löytyy lastuamisneste lähes kaikille työstömenetelmille ja materiaaleille. Blaserin tuotteilla työkalujen kestoikä pitenee, pinnanlaatu paranee ja lastuamisnesteiden vaihtoväli kasvaa. Tuotteet ovat turvallisia niin koneen käyttäjille, kuin ympäristölle ja niiden avulla tuotannon kannattavuus paranee.

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP