Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko tehokkaampi, käyttäjäystävällisempi, ekologisempi, tuottavampi työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

FAQ

Lastuamisneste voi olla ”saastunut”, eli sinne on päässyt bakteereja kasvamaan, Lastuamisnesteen vuotoöljypitoisuus on suurehko tai vuotoöljyt ovat erittäin epäsopivia lastuamisnesteen kanssa. Lastuamisneste voi myös olla kovuudeltaan liian suuri tai seoksen prosentti ylittää suositellun rajan.

Haju voi johtua mahdollisen bakteerikannan pääsystä lastuamisnesteeseen, vuotoöljyjen suurehkosta pitoisuudesta ja niiden epäsopivuudesta lastuamisnesteen kanssa, liian suuri seos prosentti (aiheuttaa yleensä väkevää hajua).

Lastuamisnesteen sekaan on päässyt vuotoöljyjä (Johdeöljyä, hydrauliöljyä jne.)

Lastuamisnesteen vihreys johtuu yleisimmiten siitä, että koneella on ajettu kuparia, pronssia tai messinkiä, jolloin lastuamisneste värjäytyy helposti. Tähän auttaa oikeaan lastuamisnesteeseen vaihto, lisäaineiden käyttö (Blaser sisäistää ne lastuamisnesteisiin valmiiksi) tai seoksen suurentaminen, jotta valmiiksi lisätyt lisäaineet pääsevät vaikuttamaan.

Yleensä syynä on lastuamisnesteen ja johdevoiteluöljyn epäsopivuus toistensa kanssa

Lastuamisneste sisältää tällöin helposti allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia, jolloin työntekijät altistuvat niille ja saavat oireita. Blaser Swisslube poistaa yleisimpinä ja pahimpina tunnettuja allergeeneja, jotta työntekijät pysyvät terveinä ja motivoituneina.

Blaser on pitkälle kehitetty ja tutkittu lastuamisneste, jonka käytöllä on oikeita hyötyjä käyttäjälleen. Lastuamisnesteen käyttöikä on pitkä, työkalujen käyttöikä kasvaa, työntekijät pysyvät terveinä, ympäristöystävällisyys on iso tekijä, lastuavat ominaisuudet ovat erinomaiset, erinomaiset huuhteluominaisuudet. Blaser edustajilta lisää infoa. (testaamalla ne hyödyt löytyvät)

Lisää kysyttävää?

Joakim Pääsky

Blaser myynti ja neuvonta

Lastuamisnesteiden sekä -öljyjen myynti, koulutus ja neuvonta koko Suomen alueella

Koulutukset

Lastuamisnesteiden hoito ja ylläpito

Tarjoamme koulutuksen lastuamisnesteiden hoitoon ja hyvänä pitämiseen, jotta kaikki hyöty lastuamisnesteestä saataisiin irti. Koulutuksen kesto n. 1-2h.

Varaa koulutusaika Joakimilta!

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP