Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Biokonseptin metallintyöstönesteet eivät aiheuta ihoärsytystä

Biokonseptin tuotteet sopivat erinomaisesti sekä ihmisille että ympäristölle. Biokonseptinsa ansiosta ne eivät sisällä mm. Rikkiä eikä bakteereja tappavia aineita (methylchloroisothiazolinon (CAS-nr.26172-55-4), methylisothiazolinon (CAS-nr.2682-20-4) ja -chloro-2-methyl-3(2H)-isothiazolone 2-methyl-3(2H)-isothiazolone (CAS-nr.55965-84-9). Blasocut konsepti, neste ilman bakterisideja, on todistanut jo yli 40 vuoden ajan toimivuutensa ja käyttäjäystävällisyytensä käytännössä helpottaen työntekijöiden allergisia iho- ja hengitystieoireita. Blaser testaa kaikki leikkuunestetuotteensa puolueettomilla laboratorioilla mahdollisten ihoärsytysten varalta ja raaka-aineissa vältetään riskiä aiheuttavien aineiden käyttöä.

Hienoin öljy-vesiemulsio sopii käytännössä kaikenlaisten materiaalien koneistukseen kaikissa olosuhteissa ja takaa optimaalisen suorituskyvyn testatuilla lisäaineilla. Blaserin yli 40 vuoden aikaisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena esittelemme Blasocut metallintyöstönesteet Blasocut BC 35 Kombi ja Blasocut BC 935 SW.

Blasocut BC Kombi SW
» Käyttöturvatiedote
» Tuote-esite (eng)

Blasocut BC 935 SW
» Käyttöturvatiedote
» Tuote-esite (eng)

 

Työhygienia suosituksia

Työtehtävän päättyessä kädet tulisi pestä miedolla saippualla (pH 5 – 6), joka samalla palauttaa ihon normaalin happamuuden. Myös perusvoiteiden käyttö käsien pesun jälkeen estää käsien liiallisen kuivumisen ja nopeuttaa mahdollisten syntyneiden vaurioiden korjautumista. Lastuamisnesteen kastelemat vaatteet pitää vaihtaa puhtaisiin mahdollisimman usein.

Yleisiä nesteisiin liittyviä käyttö ja työhygienia ohjeita koneistajille ovat:

• Perehdy käyttöturvatiedotteeseen ja noudata annettuja ohjeita
• Huolehdi suojavarustuksen käytöstä, kunnosta ja puhtaudesta käsineet, suojalasit, vaatteet, kengät ja kuulosuojaimet jne.
• Vältä tarpeetonta kosketusta nesteiden kanssa
• Huolehdi hygieniastasi pesemällä mahdolliset nestejäämät ja roiskeet pois iholta
• Pidä työvaatteet ja -käsineet kuivina ja puhtaina
• Huolehdi nesteiden puhtaudesta ja hyvästä ylläpidosta, koska olet työympäristössä itse suoraan nesteen vaikutuksen alainen

 

 

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP