Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

edufix-blaser-lastuamisnesteet-leikkuunesteet

”Lastuamisnesteiden parissa jo lähes 30 vuoden ajan työskennellyt konepajateollisuuden asiantuntija Panu Ranta tietää, että pihistely ja ymmärtämätön huolimattomuus työstönesteiden valinnassa voivat tulla kalliiksi”. Helsingin Sanomien Business News-liitteessä Panu kertoo, että investointi lastuamisnesteen laatuun maksaa itsensä tuotteen elinkaaren aikana moninkertaisesti takaisin.

Merkittävä tuotannon tekijä

Panu Ranta puhuu Blaserin lastuamisnesteiden eduista, jotka vaikuttavat suoraan konepajan tuotannon tehokkuuteen, laatuun ja työterveyskuluihin. Hän antoi haastattelun julkaisuun herättääkseen konepajateollisuudessa keskustelua siitä, miten hankintahinta on lastuamisnesteiden kustannuksista pienin kuluerä. Suurin kustannussäästö saavutetaankin valitsemalla työturvallinen neste, jonka vaihtoväli on pitkä.

”Moro! Hesarin kuukausiliitteen välissä oli hyvä haastattelujuttu lastuamisnesteistä. Hyvä, että jaksat edistää hyviä tuotantotekniikkajuttuja!”, kommentoi Panun nyt jo eläköitynyt konepajatekniikan professori asiapitoista julkaisua.

» Lue koko artikkeli tästä

 

 

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP