Leikkuuneste metallintyöstöön – Blaser

Leikkuuneste metallintyostoon Blaser Edufix lastuamisneste tyostoneste sorvaus koneistus tyostokone tyostojalki

Blaser Swisslube

Leikkuuneste metallintyöstöön

Blaser - Liquid Tool - Nestemäinen työkalu Leikkuuneste metallintyostoon Blaser Edufix lastuamisneste tyostoneste sorvaus koneistus tyostokone tyostojalki

Liquid Tool -konsepti

Liquid Tool on Blaserin rekisteröimä tuotekonsepti, joka tarjoaa maksimaalisen asiakaskokemuksen metallintyöstön ammattilaisille. Konsepti tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja parantamaan asiakkaan tuotannon tehokkuutta, taloudellisuutta ja koneistuslaatua. Liquid Tool käsittää laadukkaat tuotteet, vahvan tieto-taito osaamisen sekä analyysipalvelut, asiakaspalvelun ja koulutuksen. Yhdessä nämä tekijät muodostavat parhaan hyödyn asiakkaillemme.
Blaser - Laadukkaat tuotteet Leikkuuneste metallintyostoon Blaser Edufix lastuamisneste tyostoneste sorvaus koneistus tyostokone tyostojalki

Laadukas leikkuuneste metallintyöstöön

Tuottavuus, kustannustehokkuus ja koneistuslaatu ovat tekijöitä, jotka riippuvat merkittävästi työstönesteen valinnasta ja laadusta. Blaser on perustamisestaan saakka panostanut tuotteen laadun lisäksi optimaaliseen sopivuuteen ihmisten ja ympäristön kanssa. Tuotteiden takuuna on huippuluokan tutkimus- ja teknologiakeskus, joka on keskittynyt alan viimeisimpiin kehityssuuntauksiin.
Blaser - Asiantuntijapalvelut Leikkuuneste metallintyostoon Blaser Edufix lastuamisneste tyostoneste sorvaus koneistus tyostokone tyostojalki

Asiantuntijapalvelut

Jokaisen asiakkaan tilanne on erilainen. Blaserin edustaja on alusta saakka mukana työstönesteen valinnassa ja käytössä. Tarkan analyysin avulla selvitämme asiakkaan yksilölliset vaatimukset työstönesteelle ja räätälöimme oikeat tuotteet kohteeseen. Blaser -asiantuntija on mukana prosessissa alusta saakka ja tavoitteena on luoda kehittyvä, pitkäaikainen asiakassuhde joka pyrkii asiakkaan tuotannon jatkuvaan tehostamiseen.
Leikkuuneste metallintyostoon Blaser Edufix lastuamisneste tyostoneste sorvaus koneistus tyostokone tyostojalki

Lastuamisnesteet ja -öljyt

metallintyöstöön

Sveitsiläisen Blaser Swissluben lastuamisnesteet ja -öljy nyt Edufixiltä! Blaserin laajasta ja korkealuokkaisesta valikoimasta löytyy leikkuuneste metallintyöstöön lähes kaikille työstömenetelmille ja materiaaleille. Blaserin tuotteilla työkalujen kestoikä pitenee, pinnanlaatu paranee ja lastuamisnesteen vaihtoväli kasvaa. Tuotteet ovat turvallisia niin koneen käyttäjille kuin ympäristölle ja niiden avulla tuotannon kannattavuus paranee.

Suuri vaikutus pienemmillä kustannuksilla

Blaserin lastuamisnesteseen investoitu summa palautuu moninkertaisesti takaisin parantuneiden työstöarvojen ja lisääntyneen kapasiteetin myötä. Lastuamisnesteen kustannukset ovat vain noin 0,5 % kokonaiskuluista, mutta sen vaikutus työkappaleen valmistuskustannuksiin on jopa 95 %. Oikein valittu leikkuuneste metallintyöstöön parantaa mm. koneistuslaatua jolloin uudelleen työstettävien kappaleiden määrä on pienempi, mikä on eduksi sarjatuotannossa ja työstössä, joissa on pitkä työkiertoaika. Pidempi työkalujen käyttöikä, vähentyneet/lyhentyneet koneiden seisokkiajat, nopeammat työkalujen syötöt ja paremmat työstöarvot lisäävät kaikki osaltaan tuottavuutta ja näin tuovat säästöä kustannuksiin. Hyvien huuhteluominaisuuksien ansiosta lastuamisnestettä menee vähemmän hukkaan lastujen mukana, mikä tarkoittaa, että nestettä tarvitsee lisätä harvemmin.

Tutkimus- ja kehitystyötä

Tuotteidemme takeina ovat tutkimus- ja kehitystyön ammattilaiset sekä huippuluokan laboratatiotiloja hyödyntävä asiakaspalvelu. Yksi Blaser -laboratorion innovaatioista on DNA-analyysi – ainutlaatuinen ratkaisu, joka mahdollistaa metallintyöstönesteiden bakteerianalyysin muutamien tuntien sisällä. Blaser Swisslubella on käytössään uusimmilla CNC-koneilla varustettu oma teknologiakeskus, jossa yli 70 asiantuntijaa kehittää koko ajan entistä parempia ratkisuja. Teknologiakeskuksessa kehitystyön alla olevia tuotteitamme testataan uusimmissa koneissa varmistaaksemme, että työstönesteemme ovat täysin valmiita markkinoille. Projektiyhteistyö asiakkaidemme ja teollisuuskumppaniemme kanssa antaa meille arvokasta tietoa tulevia kehitystöitä varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Panu Ranta Edufix Oy
050 377 7628
panu.ranta@edufix.fi

Kiinnostunut ?

Ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteys ja testaa onko nesteasiasi kunnossa. Teemme tarvittaessa tuotannossanne Blaserin Liquid Tool Analysis (LTA) teknisen / taloudellisen kustannusarvion mahdollisista Blaserilla saavutettavista eduista ja säästöistä.