Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Pirkanmaalla lastuamisnesteet myy Joakim Pääsky

joakim-paasky-edufix-blaser-lastuamisnesteet-tekninen-myyjaJoakim Pääsky täydentää Blaser lastuamisnesteiden myyntitiimiämme alueenaan Pirkanmaa.

– Käytännössä myyntialueeni on laajalti Pirkanmaan ulkopuolellakin. Minua ei haittaa, vaikka tänään olisin Kokkolassa ja huomenna Joensuussa, menen sinne missä asiakkaat ovat, sanoo Joakim. Työpöytäni on Tampereen toimipisteessä, mutta tavoitteena tietysti on, etten siellä päivääni kuluta muuta kuin nyt alussa. Pitää oppia talon tavoille ja tutustua tuotteisiin, mikä käykin luontevasti varastolla, mistä asiakastilaukset toimitetaan.

CNC-koneistajana ja konetekniikan insinööriopiskelijana Joakimilla on käytännön kokemusta metalli- ja konepajayrityksistä. – Kiinnostus myyntityöhön on vahva ja Edufix palvelevana metallintyöstökoneiden huoltoyrityksenä antaa siihen nyt mahdollisuuden. Blaser-nesteiden tuotetietous ja sovelluskohteet opiskelen erikseen Panu Rannan kanssa. Pitää lukea myös Panun kirjoittamat artikkelit ja julkaisut, sillä hänellä on vahva tuntemus alasta ja tuotteista, Joakim kertoo. Panu Ranta vastaa Etelä-Suomen myynnistä, mutta Joakim tulee tekemään yhteistyötä myös hänen kanssaan.

Itsenäinen ja oma-aloitteinen työnkuva sekä myyntityö asiakaskunnassa pitää miehen kiireisenä, mutta vapaa-aikana on hyvä heittäytyä rennoksi. Joakimin harrastukset metsästys, kalastus ja koiran kanssa ulkoilu ylläpitävät valmiutta liikkua työaikana aktiivisesti Tampereen alueella ja myös sen ulkopuolella.
Tärkeät yhteystiedot ovat tässä:

Joakim Pääsky
Tekninen myyjä
Lisälaite- ja Blaser lastuamisnestemyynti

joakim.paasky@edufix.fi
+358 50 476 6453

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP