Blaser – Lastuamisnesteet ja leikkuuöljyt metallintyöstöön

Kiinnostaisiko työstäminen?
Blaser Swisslube jälleenmyyjäsi Edufix oy

Joni Haavisto myy lastuamisnesteet Pirkanmaalla

joni-haavisto-myy-lastuamisnesteet-Blaser-edufix-1

Edufixin Blaser-tuotteiden edustus sai täydennystä kun teollisuuden monipuolisiin tehtäviin perehtynyt Joni Haavisto tuli mukaan asiantuntijatiimiin. Joni on metallintyöstökoneiden tekninen myyjä ja Blaser-lastuamisnesteet ovat luonteva lisä asiakaslähtöiseen palveluun. Myyntialueenaan hänellä on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja siitä ylöspäin Panu Rannan keskittyessä Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun asiakkaisiin.

Joni on metallimies henkeen ja vereen, jopa musiikkimaultaan. Miehen 27 vuoden kokemus teknologiateollisuuden palveluksessa kattaa 17 vuotta CNC koneistajan uraa sekä viimeiset 10 vuotta myyntityötä lastuavien työkalujen ja mm. teollisuuskemikaalien parissa. Metallimestari-tutkinnon myötä hänellä on erittäin kokonaisvaltainen kuva eri työstömenetelmistä ja lastuamisnesteiden soveltuvuuksista eri käyttöolosuhteisiin.

Jonilla on omakohtaista kokemusta lastuamisnesteistä

Joni on itse tehnyt monipuolisesti metallitöitä ja hän tunnistaa ongelmat ja tarpeet konepajalla. Hän osaa auttaa asiakasta valitsemaan sopivat lastuamisnesteet lisäämään tuotannon tuottavuutta.
Teollisuuskemikaalikaupassa riittää haasteita, sillä usein vain tynnyrihinnalla on asiakkaalle merkitystä. Blaser-tuotteet kyllä tunnetaan asiakaskentässä mutta elinkaari-ajattelumallin sisäistämisessä riittää vielä työtä. Jonin tavoitteena onkin lisätä konepajoilla tietoutta siitä, miten laadukas lastuamisneste voi ekologisesti ratkaista tuotannon ongelmia, säästää kone-ja valmistuskustannuksissa ja parantaa työstöjälkeä.

 

Joni Haavisto
Puh. 050 464 0646
joni.haavisto@contos.fi

 

 

 

 

 

SOITA / CALL US
KARTTA / MAP